Lepša od Adrijane Lime: Znate li ko je devojka koja je uhvatila bidermajer na Veljkovoj svadbi? (video)

Foto Instagram Tara Milutinović

Lepotica smaragdnih očiju i očaravajućeg osmeha uhvatila je bidermajer na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, a kako tradicija kaže – ona je sledeća. Ali, znate li ko je ova prelepa devojka?

Reč je po Anastasijinoj drugarici Tari Milutinović unuci legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića, a koju je javnost upoznala 2013. kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog slavnog dede.

View this post on Instagram

Hola família 🥂

A post shared by Tara Milutinovic (@tmilutinovic) on

Tara i Anastasija su dobre drugarice već dugi niz godina i ona je rado viđen gost u domu Ražnatovića.

View this post on Instagram

Cheers to nights in Greece 🥂✨🇬🇷

A post shared by Tara Milutinovic (@tmilutinovic) on

“Vidimo se u finalu”, krajnje simbolično piše u opisu Instagram profila Borine unuke.

Tara koja na ovoj društvenoj mreži ima oko 28 hiljada pratilaca, interesovanje privlači i zbog veoma atraktivnog izgleda. Markantna brineta u svojim rukama ima diplomu Ekonomskog fakulteta, ali jedna diploma joj nije bila dovoljna, već je upisala i studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Branislava Lečića, piše Espreso.rs.

Tara je prošle godine sa klasom u Jugoslovenskom dramskom pozorištu izvela ispitnu predstavu “Žabar”. Leka je pažljivo gledao studente.

A u priči o Tari Milutinović postoji još jedan važan podatak. I Tarinu mamu odlično poznajete.

Ona je naslednica Dragane Milićević, poznatog televizijskog lica, nekadašnje glavne i odgovorne urednice i direktorke “Studija B”. Dragana je kćerku Taru dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. Sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljka emisije “Intervju gledalaca” ima još jednu ćerku Dariu.

Pogledajte kako su se drugarice zabavljale na Veljkovoj svadbi.

hellomagazin.rsInstagram/TMilutinovic

Više o temama: