Kraj velike ljubavi nakon 10 godina, Eros Ramacoti je ponovo solo!

Čuveni italijanski pevač Eros Ramacoti, koji je već godinama tiha patnja mnogih žena širom sveta, okončao je svoju desetogodišnju ljubav s manekenkom Marikom Pelegrineli.

Eros i Marika su u braku bili pet godina, dok su pre zvaničnog potpisivanja papira bili u vezi takođe pet godina. Iako je Marika mlađa od Ramacotija punih 26 godina, svi su njihovu vezu i brak opisivali kao izuzetno skladne i harmonične, te nikome nije palo na pamet da je idila postala privid i da u njihovoj ljubavi više nije sve savršeno.

Eros i Marika su izdali zajedničko zvanično saopštenje u kojem navode da su odlučili da okončaju svoj brak na sporazuman način.

– To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelepu porodicu i bili smo beskrajno srećni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo delili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše dece u ovom stresnom periodu za celu porodicu – piše u objavi koju prenosi italijanski portal Ansa.

 

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: