Ko je dobar, a ko loš: Manekenka otkriva kakvi su zaista Bred i Anđelina

Manekenka i glumica Kapris Buret (47) se u intervjuu za “New Magazine” dotakla i teme nekadašnjeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli – i nije imala lepe reči za glumicu.

-U zasebnim situacijama sam bila u prilici da se nađem na večeri i sa Anđelinom i sa Bredom, ali ne mogu da se setim da li su u tom trenutku bili u braku. Bred je bio fantastičan, a Anđelina prava kuč**. Nije jednu reč izustila celo veče. Samo je sedela i gledala okolo, istakla je Kapris i dodala da je glumica “užasna”.

Kapris je pomenula i Bredovu bivšu ženu kada je rekla:  -Bred je tako fin lik i definitivno više muškarac za Dženifer Aniston – zaključila je Kapris.


Pit i Aniston su se venčali 2000. godine i razveli pet godina kasnije. Glumac je potom započeo romansu sa Anđelinom na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Bili su zajedno više od deset godina nakon toga, u braku dve godine i delili su zajedno šestoro dece – troje biološke i troje usvojene.


Razvod još uvek nije konačan, jer nisu regulisali finansijske aspekte. U decembru su uspeli da postignu sporazum oko podele starateljstva nad decom, ali detalji nisu poznati javnosti.

Hellomagazin.rsMondoCover Iimages/Instagram

Više o temama: