Kijanu Rivs: Priželjkujem da mi se dogodi ljubav

Za Kijanua Rivsa kažu da je kulturan, pristojan, vaspitan i veoma predusretljiv kada je publika u pitanju. To je i razlog zašto ga obožavaoci vole. Žene posebno. Zato će ih i obradovati informacija da je glumac trenutno sam i da bi voleo da se zaljubi.

Naime, Kianu Rivs je u nedavnom intervjuu za “Džakarta Post” govorio o trećem nastavku “Džona Vika”, pa je odgovarao i na neka intimnija pitanja novinara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keanu Reeves | Fan Page (@keanureevesdaily) on


Jedno od tih pitanja bilo je u vezi sa njegovim ljubavnim životom, a glumac je istakao kako se u poslednje vreme oseća usamljeno, ali da mu to ne predstavlja problem jer je optimista, prenosi B92.

-Trenutno nisam u vezi i nemam ljubav. Ali, ako se desi, ja ću voleti i poštovati tu osobu. Nadam se da će mi se ljubav uskoro desiti, rekao je Kijanu Rivs.U nastavku intervjua, govorio je o tome kako se ne smatra posebnim.

-Ja sam glumac, stalno me prate paparaci. Ali osim toga, ne izlazim puno i ne radim mnogo toga. Poprilično sam dosadan, istakao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Álvaro (@maria.caballero72) on


Rekao je kako mu nekad smeta što je poznat i dodao da se oseća kao životinja u kavezu, ali i da u Los Anđelesu nikoga nije briga za to.

Kijanu Rivs inače važi za atipičnu holivudsku zvezdu, a u medijima se ne pojavljuje bez nekog povoda.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: