Katarina Ostojić se ne kaje što je postala mama sa 19 godina: Nikolina je sada zrela devojka sa kojom mogu da pričam o svemu

Atraktivna pevačica raskošnog glasa, Katarina Kaja Ostojić, sa samo 19 godina postala je mama jednoj Nikolini, devojčici koja je izrasla u prelepu devojku koja je danas njen najveći ponos.

Iako je rodila Nikolinu sa svega 19 godina, Kaja iz ove perspektive vidi mnogo dobrih strana toga što je bila mlada mama.

– Važno je biti prisutan u životu svog deteta i sve vreme imati otvoren odnos sa njim – istakla je 36-godišnja Kaja u razgovoru za Gloriju.

– Prvo što sam naučila ćerku i prvo što je ona usvojila bilo je to da ona mora mami sve da kaže. Nikolina je sada zrela devojka sa kojom mogu da pričam o svemu. Ona je divno dete. Kada odem na roditeljski, postidim se od hvalospeva koje joj upućuju profesori. Ja sam u njenim godinama bila nestašna, kao tasmanijski đavo. Učila sam samo ono što me zanima, ali dobro je što su me roditelji upisali u muzičku školu, danas živim od toga – dodala je Kaja, pa zaključila:

– Rano sam postala mama, nikako u godinama koje su najbolje za to. Ni uslovi u zemlji nisu bili dobri za podizanje deteta. Kada rodite dete, niste više sami i vaš život se menja iz korena, više nikada niste skroz mirni.

View this post on Instagram

double trouble repost from momma

A post shared by 𝓝𝓲𝓴𝓸𝓵𝓲𝓷𝓪 🍯 (@nikolinadragojlovic) on

– Dobra stvar što sam dobila Nikolinu u 19. godini je to što je sada ona već devojka koja je iza sebe ostavila tinejdžerske bubice. Ne znam da li bih mogla da prolazim sve to ponovo ispočetka. Opet, ne odbijam ni tu mogućnost. Sve što je lepo dobrodošlo je u moj život, a ako se i ne desi, dobro mi je i ovako.

hellomagazin.rsInstagram/nikolinadragojlovic

Više o temama: