Katarina Grujić: Prevaru bih možda oprostila u braku, ali u vezi nikada

Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni. Ipak, i ona je iskusila emotivnu prevaru od strane partnera, ali je za to saznala tek po okončanju veze.

– To sam saznala posle raskida, ali šta mogu, bilo pa prošlo. Svako je otišao svojim putem. Da sam u tom trenutku saznala da me dečko vara, ne bih mu oprostila. Što se tiče prevare i sličnih stvari, možda, kažem samo možda treba da se oproste ako ste dugo u braku i imate decu, jer ste proveli toliko godina zajedno, ali u vezi ne bih prešla preko prevare – otkriva je pevačica za “Blic” koja je zamerila prijateljima što su joj prećutali istinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on


– Neki prijatelji su čak ćutali i krili to od mene. Iskreno se ljutim, ja da sam saznala, odmah bih rekla svom prijatelju. Ali svi smo različiti. Nekome da kažete, on bi se naljutio. Ja se ne bih naljutila, ali volela bih da sam na vreme znala s kim imam posla – kaže pevačica koja otkriva da na prvi sastanak ne voli da ide provokativno obučena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on


– Kada se probudim, skuvam kaficu, uživam, gledam televiziju. Neki veliki ogrtač, čipkani veš, krzno, dijamanti, tako izgledam kod kuće. Više volim kada na prvi dejt odem sa muškarcem da budem zakopčana do grla, da se iznenadi kada me vidi bez odeće – dodaje Katarina.

Hellomagazin.rsAta/Instagram

Više o temama: