Katarina Grujić: Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 stepeni su mi došli glave

Pevačica Katarina Grujić je na svojoj koži iskusila koliko je važno da čuvamo zdravlje. Naime, ona je zbog teške infekcije završila u bolnici, i sada ne skriva koliko se kaje zbog stvari koje je radila nekada, a za koje smatra da su joj ugrozile zdravlje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана


-Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 došle su mi glave. Nakon svega što mi se dogodilo, rešila sam da neke stvari više ne radim. Ne mogu reći da ću ubuduće nositi veš ispod haljine, ili čarape kada sam u sandalama, ali ću na binu izlaziti pravo iz automobila, a nakon nastupa ću odmah ići kući, na spavanje. Neću više šetati bosa, izlaziti, ostajati do jutra. To sigurno sebi više neću dozvoliti,rekla je i otkrila kako je joj je proteklo vreme koje je provela u bolnici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана


-Četiri puta na dan sam primala terapiju u vidu vrlo jakih antibiotika. Te terapije su veoma teške i naporne, pa sam slabo i jela i spavala. Iako imate sve vreme ovog sveta za razmišljanje, vi jedino razmišljate o svom zdravlju i molite se da vam bude bolje- rekla je Katarina za Alo!

Više o temama: