Jovana Nikolić: Prekretnica u mom životu je dan kada sam se odlučila za majčinstvo

Jovana Nikolić

Jovana Nikolić za Hello! otkriva šta se u njenoj svakodnevici promenilo od kako joj je ćerka krenula u prvi razred i koji period u životu pamti kao najveću prekretnicu

Nedavno je objavljeno da ste u drugom stanju i da čekate još jednu devojčicu. Kako se osećate?

– Prilično dobro, nemam uobičajene mučnine. Prva tri meseca protekla su mirno, nastojim da se što više odmaram i vodim računa o zdravoj ishrani. Marko i ja već neko vreme priželjkivali smo da Antonina dobije brata ili sestru, sada je pravi trenutak za to.

Može li se reći da vam broj 7 donosi sreću?

– Recimo da je tako budući da će među ćerkama razlika biti sedam godina. Zanimljivo je da je ista razlika između moje sestre i mene, kao i između Marka i njegove.

Da li vam je ove zime nedostajao sneg u Beogradu?

– Ne baš. Iako sam zimsko dete, nisam ljubitelj hladnih dana. Mislim da sam među retkima koji se raduju kada se ulice Beograda ne bele. Najviše volim da, kada je u mom gradu minus, odem u toplije krajeve. To mi je najlepši odmor.

Svojevremeno ste priznali da volite nepoznate destinacije i iznenadna putovanja, ali da ste pre svega „kućna buba“. Kako provodite vreme u svom domu?

– To je nešto što je s vremenom došlo u moj život, nije oduvek bilo tako. Što sam starija sve više uživam u toplini svog doma. Prvenstveno sam posvećena ćerki i njenim potrebama, što je i prirodno, a onda ličnom užitku. Zavisi od dana, ali uživam u večeri sa prijateljima, gledanju serija i filmova, dobroj muzici. Ništa drugačije nego kod svih ljudi koje poznajem.

Šta se promenilo u vašoj svakodnevici otkako je Antonina krenula u prvi razred?

– Nismo pretrpeli nikakve promene, mislim da će one tek uslediti u narednom periodu.

Koji period u životu pamtite kao najveću prekretnicu?

– Dan kada sam se odlučila za majčinstvo i kada sam to malo biće stavila ispred svojih želja i planova.

Da li je i na koji način pesma „Pazi se“, koju ste otpevali za najavnu špicu serije „Južni vetar“, neka vrsta prekretnice u vašoj karijeri?

– Moglo bi se tako reći. Iako je to moj treći saundtrek, mislim da je ova pesma tekstualno dosta ozbiljnija od prethodnih, možda i mračnija, što nekada može da opiše i stanje u kojem se društvo nalazi. Saradnju sam napravila sa talentovanim Cobijem i njegovom muzičkom kućom „Bassivity“, koja nosi totalno drugačiji zvuk od onog koji ste inače kod mene slušali.

Šta je još za Hello! magazin otkrila Jovana Nikolić pročitajte na sledećoj strani..

Eva ČubrovićSever Zolak/Instagram

Više o temama: