Ivana Tramp uživa sa 23 godine mlađim suprugom

Ivana Tramp
Zna da uživa

Ivana Trump, bivša supruga Donalda Trampa s kojim američki predsednik ima troje dece, otputovala je sa svojim 23 godine mlađim suprugom, italijanskim glumcem Rosanom Rubikondijem u njegovu rodnu zemlju.

Slavna preduzetnica i bivša manekenka čeških korena koja je imala važnu ulogu u razvoju Trampove poslovne imperije, viđena je ispred poznatog Four Season hotela u Milanu.

Ivana Tramp: Saosećam s Melanijom

70-godišnja Ivana snimljena je kako sa suprugom ulazi u taksi i odlazi na snimanje emisije ‘Live – Non è la D’Urso’. Oboje su se za dan proveden u modnoj prestonici doterali od glave do pete, a Ivana se ni ovog puta nije odrekla svoje prepoznatljive natapirane punđe.

Ivana Tramp
Zaista zgodan par

Sa smeškom na licu mahali su paparacima koji su strpljivo čekali da slavni par napusti hotel u centru grada.

Ivana o burnom razvodu od Donalda Trampa

Jednom su je pitali da li ju je neka Trampova politička odluka šokirala:

– Ne baš. Podržavam način na koji želi da reši problem zdravstvene zaštite, podržavam njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u celom svetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migranti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrisali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dete, automatski postaje američka državljanka – smatra bivša zvanična gospođa Tramp.

hellomagazin.rsProfimedia

Više o temama: