Ivana Španović ponovo voli: Ko je zgodni momak koji joj je ukrao srce?

Ivana Španović

Ivana Španović, naša najtrofejnija atletičarka je tokom septembra raskinula veridbu sa svojim dugogodišnjim partnerom, ali nije odustala od ljubavi.

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka je u septembru stavila tačku na desetogodišnju vezu sa Vladimirom, sa kojim je ostala u prijateljskoj vezi. Ali je već ovog decembra ponovo nasmejana i srećna, a na društvenim mrežama je otkrila veliku novost u svom životu.

Ivana Španović ekskluzivno za “Hello!”: Kraj desetogodišnje ljubavi

Ivana Španović
foto Marko Obradović

Španovićeva je, posle raskida višegodišnje veridbe našla novog dečka. U pitanju je Marko Vuleta, trener i nutricionista.

Ivana i Marko su objavili na Instagramu fotografije iz Varšave na kojima se vidi njihova bliskost.

Sreća se ne može kupiti, ali zato možete kupiti avionske karte, a to je otprilike ista stvar – napisao je Marko ispod njihove zajedničke fotografije koja je nastala tokom šetnje Varšavom.

A Ivana se na to nadovezala sledećim rečima:

– Sva putovanja imaju tajne destinacije kojih putnik nije svestan – napisala je Ivana indiskretno poručujući da se nikada ne zna kada će vam se nešto dogoditi i da uvek možemo očekivati ljubav, pa čak i onda kada joj se najmanje nadamo.

Marko je Ivanu osvojio osmehom, dobrotom, ljubavlju koju ima samo za nju, ali ne možemo da ne primetimo i da izgleda jednoostavno savršeno!

View this post on Instagram

🏖️

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt) on

Inače, Španovićeva je zbog povrede propustila nedavno Svetsko prvenstvo, ali je počela ponovo da trenira kako bi bila što spremnija za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Ivana Španović

Povreda vas je primorala da ovu sezonu ranije privedete kraju. Ipak, znajući koliko ste hrabri, pretpostavljamo da već razmišljate o sledećim takmičenjima?

– Nakon svakog snimka kojim precizno utvrde povredu pomislim kako uvek može gore. Ovo nije prva ozbiljna ozleda, pa sam, na sreću ili žalost, naučila da obuzdam emocije i ostanem racionalna. Sve što se završilo pripada prošlosti i uvek nalazim nov izvor motivacije za ono što me čeka. O Tokiju maštam od pobedničkog postolja u Riju 2016, to takmičenje trebalo bi da bude potvrda dvadesetogodišnjem radu, svakom uspehu, neuspehu, srećnoj okolnosti, pehu… – rekla je Ivana u intervjuu za Hello!

Ivana Španović

hellomagazin.rsGuliver/Getty/ATA Images

Više o temama: