Roksanda Đorđević: Značajna životna odluka

Roksanda Đorđević: Značajna životna odluka

21/06/2011

0

Deset dana pre nego što će napuniti trideset jednu godinu, urednica i prezenterka vesti na televiziji „B92“ Roksanda Đorđević stala je na „ludi kamen“. Novinarka se na večnu ljubav zavetovala svom izabraniku Srđanu Babiću, vaskularnom hirurgu Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“. Posle ceremonije u crkvi bračni par je stigao na splav „Holivud“, koji se nalazi na ušću Save u Dunav, gde su priredili građansko venčanje i slavlje. Roksanda, koja je simpatije gledalaca stekla još pre osam godina kada je počela da čita vesti, blistala je u prelepoj venčanici. Plavokosa voditeljka se opredelila za asimetričnu haljinu sa korsetom optočenim kristalima. Nasmejani, Roksanda i njen izabranik prošli su kroz „talase“ koje su pravili svatovi. Nikoga nije iznenadilo što su mladenci odabrali restoran na reci kao mesto na kojem će pred matičarem izgovorili sudbonosno „da“, budući da Roksanda dugo već živi na Novom Beogradu, u blizini Ušća, i zaljubljenik je u reke. Posle građanskog venčanja usledio je ručak tokom kojeg su se služili mnogobrojni domaći specijaliteti, a potom i veselje koje je trajalo do kasnih večernjih sati. Mnoge Roksandine kolege prisustvovale su njenom najsrećnijem danu, a čestitke joj je uputio i Dragan Ilić, koji ponesen atmosferom nije štedeo ni grlo ni noge. Odlično se zabavljala i Olja Karleuša u društvu supruga Predraga Petrovića.
Roksanda nikada nije volela da previše priča o privatnom životu. I dok je bila u vezi sa kolegom Aljošom Milenkovićem, trudila se da njihov intimni život zadrži za sebe. Posle raskida nijednom se nije mogla videti na nekom javnom događaju sa svojim sadašnjim suprugom, kojeg je upoznala nekoliko meseci pošto je okončala trogodišnju vezu sa Aljošom.
- Savršena osoba ne postoji i nikada nisam tražila takvog partnera. Kada se pojave leptirići u stomaku, teorija o savršenom partneru uglavnom pada u vodu. Ali, verujem u odnos pun iskrene ljubavi. Smatram da čovek oseti kada je pravi trenutak za osnivanje porodice i kada ima pravog partnera pored sebe. Kada dođe vreme, ja prilagodiću se takvim okolnostima - izjavila je Roksanda samo nekoliko meseci pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga.
Dve godine je Roksandi bilo dovoljno da shvati da uz Srđana želi da provede ostatak života. Oboje su zadovoljni kako je svadbeno veselje prošlo i sada se pripremaju za odlazak na medeni mesec.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin