Novak Đoković i Jelena Ristić: Intimna proslava rođendana

Novak Đoković i Jelena Ristić: Intimna proslava rođendana

Autor: | 29/06/2011

0

Po završetku „Otvorenog prvenstva Francuske“, naš teniski as Novak Đoković imao je dvonedeljni odmor posle koga je otputovao u London gde ga očekuje značajan svetski teniski turnir „Vimbldon“ po čijem završetku će mu se, ukoliko bude imao sreće, ostvariti davnašnji san i postaće svetski igrač broj jedan. Uspešni sportista otputovao je u Veliku Britaniju nekoliko dana pre početka ovog velikog turnira, a osim napornih mečeva i propratnih prijema kojima je prisustvovao, Novak je tokom svog boravka u jednom od najstarijih gradova u Evropi imao i veliki razlog za slavlje. Naime, njegova devojka Jelena Ristić napunila je dvadeset četiri godine. Umesto grandiozne proslave i velike žurke, zbog obaveza koje je trenutno najbolji teniser na svetu imao u Londonu, njegova devojka je proslavila rođendan na nešto skromniji način. Par je u društvu prijatelja, uglavnom naših tenisera koji se takođe takmiče na „Vimbldonu“, otišao u jedan od svojih omiljenih restorana u tom gradu, gde su u intimnoj atmosferi obeležili ovaj za Jelenu važan datum.
- Svoju devojku nikada nisam previše eksponirao i nerado govorim o našem odnosu. U određenim granicama priče te vrste su mi u redu, ali pokušavam da sakrijem svoj intimni život i uopšte mi nisu jasni ljudi koji se javno ispovedaju. Svakako da mi je pored podrške porodice izuzetno važna i ona koju dobijam od Jelene, kao i njihovo prisustvo na turnirima - izjavio je nedavno Đoković za jedan časopis, dok je nemačkom magazinu Bild rekao:
- Jelena je ljubav mog života.
Ovaj uspešni dvadesetčetvorogodišnjak narednih deset dana biće potpuno posvećen tenisu, a da je „Vimbldon“ jedan od njegovih omiljenih turnira nedavno je otkrio na društvenoj mreži „Fejsbuk“ gde je napisao:
- Trenutno sam na putu do Londona. Veoma sam uzbuđen što ću igrati na travi u „Vimbldonu“.
Dobro raspoloženje šampionu belog sporta ne kvare ni česte kiše, ali ni gužva u saobraćaju u tom gradu o čemu redovno obaveštava svoju fanove na društvenim mrežama.
Ovaj atraktivni sportista pokušaće da tokom boravka u Engleskoj osvoji svoj drugi „grend slem“ turnir u ovoj sezoni u čemu će mu osim mnogobrojnih navijača i fanova najveću podršku pružiti članovi njegove porodice i devojka Jelena.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti