Ana Ivanović: Trijumf na Baliju

Ana Ivanović: Trijumf na Baliju

Autor: | 21/11/2011

0

Ana Ivanović je na Baliju imala dva razloga za slavlje. Osim što je u finalu turnira pobedila, proslavila je i rođendan. Osmeh sa lica joj nije silazio, što ne čudi jer su se sve kockice polako složile, i na poslovnom i privanom planu. Otkako je u svetskim medijima objavljeno da je obnovila vezu sa australijskim golferom Adamom Skotom, njena igra je sve bolja, što dokazuje osvajanje ovog turnira. Od početka septembra, kada se pomirila sa slavnim golferom, lepa teniserka davala je neodređene izjave u vezi sa svojim emotivnim statusom, izjavljujući da je srećna, ali bez pojašnjenja zbog čega. U loži stadiona „Arthur Ashe“ viđen je Adam kako sedi pored Anine majke i njenih menadžera. Upitana da prokomentariše njegovo prisustvo, Ana je tada rekla:
- Bilo je lepo videti ga na tribinama. Sada smo srećni i to je jedino što je važno.
Atraktivni sportista je bio vrlo jasan nedelju dana pre Aninog trijumfa na Baliju kada je govorio o vezi sa lepom Beograđankom. Ovaj tridesetjednogodišnjak je otvoreno govorio o uvek nasmejanoj Ani kao o svojoj devojci. Za svetske medije je otkrio da su ponovo zajedno i da im veza sada, i pored svih obaveza, lepo funkcioniše:
- Ana i ja smo odskoro opet počeli da izlazimo. Pronašli smo način kako da uskladimo obaveze i da naša veza funkcioniše. Prošlost me je naučila da, ako želiš nešto da postigneš, u tome ćeš i uspeti, i to bez problema. Ona je neverovatna osoba i najbrižnija devojka koju sam sreo. Retkost je sresti takve ljude, posebno ako su u situaciji u kakvoj se ona nalazi. Normalna je osoba, stoji čvrsto na zemlji i izuzetno je prijatna. U isto vreme, ima sjajan smisao za humor i veoma je zabavna. Nekada mi nije lako da je ispratim u svemu, jer sam ja nešto ozbiljniji - nije štedeo pohvale o svojoj devojci sa kojom je vezu otpočeo pre dve godine.
Osmeh na Aninom licu tokom rođendanskog slavlja nije izazvalo Adamovo prisustvo na Baliju, već činjenica da su sa njom bili njeni roditelji Dragana i Mirosav. Za magazin „Hello!“ naša uspešna sportistkinja govori o boravku na čarobnom indonežanskom ostrvu.
- Na moju veliku sreću, moji roditelji su bili sa mnom na Baliju tako da smo mogli zajedno da proslavimo osvojenu titulu i rođendan. Otišli smo na večeru u restoran „St. Regis“ hotela. Nekoliko dana pre rođendana bili smo u tom restoranu i toliko nam se sve tamo dopalo da smo rešili da to ponovimo za moj rođendan. Moj brat Miloš se nalazi u Engleskoj na studijama, mnogo mi nedostaje, a tog dana smo razgovarali telefonom. Bio je presrećan zbog mog uspeha - kaže Ana koja je otkrila da je na Baliju imala jednu od najlepših rođendanskih proslava do sada. Osim dobre igre koju je pokazala na teniskom terenu, vitka brineta je uživala u čarima lepog vremena na ostrvu.
- Bali je, osim po prelepim plažama, poznat i po spa-tretmanima i to je nešto što svako neizostavno mora da proba. U ponudi je veliki izbor masaža, a moja omiljena je takozvana balinežanska masaža. Kupala sam se u kupki sa laticama cveća, posle čega sam imala osećaj kao da sam stvarno u raju. Kad god sam imala priliku, odlazila sam u spa-centar i na plažu. Jednom prilikom sam se oprobala i na golf terenu - kroz osmeh govori Ana, prisećajući se smešne anegdote koja joj se dogodila dok je boravila na indonežanskom ostrvu.
- Dok sam sa mamom i tatom dolazila u hotel na večeru da proslavimo rođendan, naišli smo na grupu mladih Japanaca. Kada su me videli, svi su uglas povikali „ajde“, što je bilo veoma simpatično.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti