Ilda Šaulić: Verujem da je tata negde gore srećan što nastavljam da radim tamo gde sam stala

Pre nekoliko večeri pevačica Ilda Šaulić održala je prvi nastup nakon smrti njenog oca Šabana Šaulića, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Ilda je ovaj nastup posvetila svom ocu, a tada ju je najveću podršku pružio suprug Bojan Vučković.

– Život ide dalje. Muzika je moj posao, moj život, kao što je bila život i mom ocu. Verujem da je večeras on negde gore srećan što nastavljam da radim tamo gde sam stala – rekla je Ilda.

Ilda je na ovom svom nastupu otpevala i blok Šabanovih pesama, što je za sve prisutne u klubu bilo veoma dirljivo. Šaulićeva je priznala i da joj je veoma teško što je izgubila oca, ali i da pozitivno razmišlja nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu.

– Ja sam već rekla u jednoj emisiji da život ide dalje i da svi treba da se nosimo s tim najbolje što umemo, ja mislim da se nosim s tim kako treba. Moramo da idemo dalje. Život je čudo i sve nas negde testira koliko smo sposobni da prevaziđemo neke stvari u nekim situacijama. To je samo do nas. Ako kažete da sam jaka i hrabra, meni je drago, jer bih volela da sam takva i da tako izgledam. Ovo nije slučajno, već zato što treba da se ide dalje – izjavila je pevačica.

Šaulićeva je istakla i da je presrećna što ima veliku podršku svojih kolega i prijatelja, koji su se te večeri pojavili na njenom nastupu. Ilda je rekla i da je želela da njen prvi nastup bude u Beograd, jer smatra da je najteže nastaviti karijeru iz svog grada.

– Htela sam da u Beogradu bude prvi nastup. Nekako je najteže i najlakše iz svog grada. Mislim da je ovo pravi trenutak. Tu je mnogo prijatelja, kolega, porodice i biće sve to lakše uz njih – rekla je Ilda.

Pred novinarima, Šaulićeva je odlučila je da otkrije i šta joj je poručila majka Gordana Šaulić, pre nego što se uputila u klub gde je te noći imala prvi nastup nakon smrti oca.

– Pile smo kafu, baš smo se lepo ispričale. Poželela mi je mnogo sreće. “Večeras da zablistaš”, rekla je, a ja kažem: “Naravno, potrudiću se” – rekla je Šaulićeva.

hellomagazin.rsPinkLuka Šarac/Privatna arhiva

Više o temama: