Ilda Šaulić: Moj otac živi kroz moju muziku i nastupe

Popularna folk pevačica Ilda Šaulić posle velike porodične tragedije uspela je da povrati osmeh na lice.

– Ne mogu da se hvalim nekim specijalnim razlozima, kao što i sami znate, da kažem da su nešto posebni u mom životu… Ali, hvala Bogu, zdravi smo, prisutni smo, dete raste kako treba i radujem se nekim novim stvarima u životu, iskrena je bila Ilda.

Ona je nedavno održala svoj povratnički nastup u srpskoj prestonici, prvi posle očeve smrti. Kako kaže, sa druženja sa beogradskom publikom nosi samo lepe utiske.

Zadovoljna sam! Svaki početak, mislim nije to početak, ali početak posle nekih krupnih stvari u životu je uvek težak, ali drago mi je da je to baš bilo u Beogradu, da su došli prijatelji i kolege da podrže, da je bilo sveta, da je bilo lepo i veselo… Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umem i znam – kaže Ilda, koja je posebne emocije publici probudila kada je iste večeri otpevala čitav blok nekih od najvećih hitova svog pokojnog oca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on


-Emotivno je bilo, sigurno da jeste. U našim životima sigurno neće više biti sve isto, kao što je bilo nekada, ali prosto kroz muziku to nekako… I moj otac živi kroz sve to, i moju muziku, nastupe i moje raspoloženje. Muzika donosi i ono lepo i ono manje lepo, tako da mislim da to treba da ide dalje, svojim tokom – zaključuje pevačica.

Ona je, takođe, istakla da je sama izrazila želju da u svoj repertoar uvrsti očeve pesme, te da će ih od sada sve češće pevati na nastupima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kralj_Narodne_Muzike (@kralj_narodne_muzike) on


– To je bila moja želja i mislim da će to biti ustaljeno, što se tiče mojih nastupa – poručila je Ilda, koja je otkrila i kako su ostali članovi porodice Šaulić – Šabanova udovica Goca, ćerka Sanela i sin Mihajlo.

-Dobro su… Kako da vam kažem, život ide dalje i mi moramo dalje. To mi, negde, između sebe najbolje znamo – iskrena je bila naslednica Šabana Šaulića.

Hellomagazin.rsPink.rsAta/Instagram

Više o temama: