Goca Tržan priznala: U kući sam manja od makovog zrna

Iako je sezona kupanja i sunčanja počela, pop zvezdu Gocu Tržan nećemo videti na nekoj od popularnih plaža luksuznih kompleksa. Kako kaže, ona radije bira šetnju po prirodi.


– Ja sam sirotinja, raja… Ja ne idem na skupe plaže (smeh). Ja izuzetno volim prirodu i u poslednje vreme sam veći fan Žabljaka i Durmitora. Prošle godine smo bili tamo kod prijatelja i obišli smo sve što smo mogli da obiđemo – šetali smo kroz šume, brali borovnice… Ja sam, u principu, naturalista. Volim prirodu, a to izveštačeno – ja se, kao, trtim na plaži, malo mi je to… Mislim, prošle su me te dečije bolesti. Imam dovoljno godina da znam da želim da uživam u životu, u prirodi. Otuđili smo se mnogo od prirode, a zapravo nam ona jedino nedostaje – priznala je Goca, koja je demantovala tvrdnje da njen suprug Raša Novaković od nje ne sme da pisne. Kako kaže, situacija je obrnuta.

– Šta ne sme da se čuje?! On je Crnogorac, otac mu je iz Bijelog Polja, ja sam manja od makovog zrna u kući. Ja tako malo mašem pred kamerama, ali zna se ko je gazda u kući – iskrena je bila Goca, čiji intervju u celosti možete pogledati u nastavku:

Hellomagazin.rsPink.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: