Veselje bez Švajnija? Zašto Ana Ivanović sama dolazi na bratovu svadbu

Bivša teniserka Ana Ivanović danas će prisustvovati svadbi svog brata Miloša Ivanovića koji će sudbonosno da izgovoriti Dragani Džajić, ćerki fudbalskog asa Dragana Džajića. Svadbi će prisustvovati 250 zvanica, ali među njima neće biti i Bastijan Švajnštajger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE UP YOUR LIFE! (@styleupyourlife_fashion) on

Kao što je već poznato, Ana Ivanović je sa sinom Lukom, u Srbiju došla pre dva dana, ali sa njima nije došao i Anin muž Bastijan. Razlog tome je utakmica koju Bastijan igra večeras u 21.30 po našem vremenu. Kako su neki beogradski mediji preneli, Bastijan je trebalo da doputuje danas pred samo venčanje, ali prema najavama na sajtu kluba “Čikago Fajer” za koji Bastijan igra, to se ipak neće dogoditi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beautiful Wags (football) ⚽ (@beautifulwags_football) on


Iako uvek postoji mogućnost da mu klub dopusti da odsustvuje sa utakmice, u ovom slučaju to je malo verovatno jer je upravo Bastijan taj koji je tokom jučerašnjeg dana, za strane medije, najavio večerašnju utakmicu.

Podestimo, Ana Ivanović juče je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagramu objavila da je u ponovo u drugom stanju, postavivši fotografiju na kojoj je četiri para patika uz reči:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on


– Naša srca pucaju od radosti! Imaćemo još jednu prinovu u našoj porodici. Dvoje za dve godine- napisala je Ana.

Hellomagazin.rsBlic.rsSplash News/Guliver Getty/Instagram

Više o temama: