Emina Jahović i Sadetin Saran ponovo zajedno: Mesecima kriju vezu zbog pretnji

 

Nakon razvoda od turske zvezde Mustafe Sandala, Emina Jahović se upustila u vezu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Njihova ljubav je privukla veliku pažnju javnosti, a iako je izgledalo da su među njima emocije jake, oni su na iznađenje svih odlučili da se raziđu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Son Durum Türkiye (@sondurumturkiye) on


Pevačica je rešila da više ne govori o privatnom životu i diplomatski je izbegavala odgovor na pitanje da li je Sadetin ponovo deo njenog života. Kako prenosi list Alo! ,razlog za tu njenu odluku i skrivanje emotivnog života je taj što je njenom bivšem suprugu smetalo što njihovi sinovi Javuz i Jaman provode vreme sa njenim novim izabranikom zbog čega je počeo da joj pravi probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on


– Mustafa na početku nije želeo da komentariše vezu Emine i milionera, ali je počelo da mu smeta kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da obožavaju da idu na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludeo i nije hteo Emini to veče da vrati decu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opšti haos. Pevačica je čak htela da zove policiju, pošto se zabrinula, jer nije mogla da veruje da bi Mustafa hteo da joj otme decu zbog veze sa Sadetinom – otkrio je izvor za Alo!

Hellomagazin.rs/M.M Andreja Damjanović/ Instagram

Više o temama: