Zvanično saopštenje porodice Šaulić

Šaulić Šaulić je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a njegova porodica je sada izdala zvanično obaveštenje koje prenosimo u celosti.

-Porodica Šaulić želi da se u ovim teškim trenucima zahvali na bezrezervnoj podršci i pomoći Predsedniku RS Aleksandru Vučiću, Ministru spoljnih poslova i potpredsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, Generalnom konzulu u Dizeldorfu Branislavi Perin, predsedniku Skupštine grada Beograda Nikoli Nikodijeviću, zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, Generalnom konzulu u Frankfurtu Branislavu Radovanoviću, Predsedništvu i Vladi Republike Srbije, svom osoblju konzulata u Dizeldorfu, Skupštini grada Beograda, kancelariji Gradonačelnika i svim zvaničnicima koji su nam uputili reči podrške.

Šabanova deca preuzela očeve stvari: Sanela skrhana od bola doživela emotivni slom

Zahvaljujemo se klinici u Bilefeldu zbog napora i svestrano pružene pomoći u pokušaju spasavanja života, policiji grada Bilefelda koja nam je neprekidno bila na raspolaganju informacijama, zvaničnicima pokrajine Severna Rajna Vestfalija na pomoći, kao i državnom tužiocu koji je omogućio porodici da u toku obukcionog postupka ipak vidi telo i oprosti se na dostojanstveni način od našeg supruga, oca, dede i nikada prežaljenog velikog čoveka i umetnika Šabana Šaulića – naveli su u saopštenju.

Gocine reči kidaju srce: Jednog dana ću ti se pridružiti da ostarimo zajedno

Šaulić će biti sahranjen u petak, 22. februara, na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, a komemoracija će biti održana istog dana u 11 časova, u Velikoj sali Skupštine grada Beograda.

Promene termina su moguće u zavisnosti od rezultata obdukcije.

Hellomagazin.rsAntonio Ahel/ATAImages

Više o temama: