Zoran Kesić: Slavlje u čast “24 minuta”

Zurka foto Bojana Janjic (52)

U okviru prolećne programske šeme koja je već startovala na televiziji “B92”, počela je da se emituje i nova sezona popularne tok-šou emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”. Tim povodom autorska ekipa, sa popularnim voditeljem na čelu, okupila se u jednom restoranu u srcu Beograda i u društvu brojnih prijatelja i gostiju, koji su u prethodnim epizodama argumentovanim kritikama u duhovitom tonu komentarisali stanje u našem društvu, proslavila povratak na male ekrane. Među gostima, između ostalih, našli su se Branislav Trifunović, Olivera Kovačević, Nele Karajlić, Uroš Đurić, Srđa Popović, Srđan Miletić i drugi. Posebno raspoložen bio je Momčilo Bajagić Bajaga, koji je na proslavu došao u društvu supruge Emilije. Uz piće i kanapee, prisutni su nazdravljali sa kreatorima projekta, koji iz nedelje u nedelju oduševljavaju brojnu televizijsku publiku. Odlično raspoložen, Zoran Kesić istakao je da je zahvalan svima koji rade na realizaciji emisije.
Privilegija je okupiti toliko mudrih, talentovanih i uglednih ličnosti na jednom mestu. Činjenica da se rado druže, šale, pa i piju sa nama čini nas i srećnim i ponosnim i govori da smo na pravom putu, i radimo dobru i vrednu stvar.
Iako je deo tima koji radi na realizaciji ovog televizijskog projekta, supruga Ivana zbog brige o njihovom jednogodišnjem sinu Andreju propustila je slavlje.
Supruga je prva na udaru mog stresa kada nemam inspiraciju, kao i moje euforije kada napravimo dobru epizodu. Hvala joj na strpljenju i na čvorovima – rekao je nedavno za “Hello!” poznati voditelj, aludirajući na vezivanje kravate, što on još nije savladao. Sa porodičnim obavezama voditelj je odlučio da promeni i neke životne navike. Supruga i sin postali su njegovi prioriteti, pa su provodi sa društvom postali sve ređi.
Ne zaglavljujemo po kafanama do jutra kao što smo nekada radili, ali ne osećamo da nam to nedostaje – izjavio je Kesić, naglasivši da je kafanske izlaske rado zamenio odlaskom u pozorište ili na piće sa prijateljima.

Piše: Deana Đukić; Life Content
Foto: Bojana Janjić; Life Content

Više o temama: