Život Anabele Atijas nije ružičast: Sa 14 se zaljubila u jednog Nikolu, a onda je on izgubio život

Život je nije mazio. Iza sebe ima brak sa Gagijem Đoganijem koji se nimalo slavno nije završio, a danas se pojavila vest o tome kako ju je sadašnji muž Andrej navodno pretukao.

Anabela je još od tinejdžerskih dana imala problema sa muškarcima, verovatno zbog svoje velike lepote i harizme kojom je privlačila sve oko sebe.

Anabela je imala samo 14 godina kada je upoznala dečka po imenu Nikola koji je trenirao rukomet i dogodila joj se prva velika ljubav. On je karijeru nastavio u Švajcarskoj pa je Anabela otišla da živi sa njim.

Pošto su njegovi roditelji ostali, Nikola se vratio u Bosnu gde je ubrzo pronađen mrtav. Ovo je za Anabelu bio veliki šok i bile su joj potrebne godine da se oporavi.

Drama u domu poznate pevačice: Anabela Atijas prijavila supruga policiji zbog nasilja u porodici

Pošto nije imala rodbinu u Švajcarskoj, a u Bosnu nije mogla da ode jer su granice bile zatvorene, odlučila je da se preseli u Beograd.

Radila je kao sekretarica u jednoj banci i kao kafe kuvarica u privatnoj firmi. Nekoliko meseci posle Nikoline smrti, skinula je crninu i krenula je na časove plesa u plesnu školu Đogani.

Ubrzo je započela vezu sa plesnim instruktorom Gazmenom Gagijem Đoganijem.

hellomagazin.rsAloMirko Tabašević/Hello/Arhiva

Više o temama: