Žika Nikolić potpisao ugovor s Pinkom: Emisija će trajati tri sata, a ime ostaje isto

Poslednjih nekoliko dana tema o kojoj se dosta priča i koja je podigla veliku prašinu, jeste prelazak Žike Nikolića na TV “Pink”, a danas je taj mega transfer i ozvaničen potpisivanjem ugovora.

Kada je Milica Mitrović, supruga vlasnika televizije “Pink”, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj Žika i Željko sede u prostorijama “Pinka” bilo je jasno da je dogovor postignut.

Posle sastanka sa Željkom Mitrovićem, Žika je izjavio:

– Emisija će trajati tri sata, što je sat vremena više od one koja je emitovana na RTS-u. Menja se i scenografija u šouu, a ime ostaje isto.

Inače na RTS-u se već spekuliše o voditelju koji će uskočiti na Žikino mesto. RTS je navodno već izabrao njegovog naslednika, a to će biti Milan Popović, voditelj emisije “60 najlepših narodnih pesama”.

– Žika je ostavio lični pečat emisijom “Šarenica” ali rukovodstvo televizije želi da zadrži taj format koji je svakog vikenda privlačio milione gledalaca. S obzirom da je Popović vodio različite emisije i pokazao da odlično poznaje narodnu kulturu, nadležni sa RTS-a smatraju da bi on bio najbolji izbor – izjavio je izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Žika Nikolić kaže da je zadovoljan izborom novog voditelja.

– Nisam znao da mi je on naslednik, ali super. Zaista mislim sve najlepše o njemu. Glupo je da Milan radi “Žikinu šarenicu”. Mogu da mu preporučim jedan lep naziv za emisiju, a to je “Moj Milane, jabuko sa grane” – poručio je Žika.

Popović kaže da je i on čuo ove priče.

– Svi nagađaju i pretpostavljaju da ću ja biti voditelj, jer je logično da budem, pošto poznajem celu Srbiju. Imam, međutim, mnogo posla. Koliko sam upućen, to se uopšte ne zna. Žika i ja smo super, i vidim da je ovo vrlo zanimljivo, pa je cirkus oko toga – izjavio je Milan Popović koji je veliku pažnju privukao serijalom “Gost”.

Avanturizam.com u bazi za obilazak Golije- hotelu Park u Ivanjici. Domaćinski dočekani!

Објава коју дели avanturizam (@avanturizam) дана

Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a, nije ni potvrdila ni demantovala ove spekulacije.

– Milan Popović vodi emisiju “60 najlepših narodnih pesama” i još nismo doneli odluku. To je sve što mogu da kažem.

Објава коју дели Thiago Ferreira (@thiagoldcf) дана

hellomagazin.rsTelegraf/AloMirko Tabašević/Hello/Arhiva/ATA Images

Više o temama: