WellBE: Nove čokolade sa dodatkom vitamina i minerala

WellBE funkcionalne cokolade

Kompanija “Bambi” obradovala ljubitelje čokolade novim premium čoko-zadovoljstvima kada je predstavila nove premium čokolade pod jedinstvenim imenom WellBE. Pored čokolada na koje su potrošači već navikli, prava revolucija na našem tržištu je lansiranje funkcionalnih čokolada sa dodatkom vitamina i minerala.

Lena Bogdanovic i WellBE

Šest novih ukusa namenskih WellBE čokolada imale su priliku da probaju i zvanice na crno-zlatnom večernjem događaju u organizaciji kompanije “Bambi”, gde ih je dočekala nova dimenzija uživanja u pravom smislu reči. Nastup plesača bio je savršen uvod u priču Dragane Šarenac, Group brand menadžera u “Bambiju”, koja je gostima objasnila suštinu celog WellBE koncepta.
U potrazi za novinom u svetu naših čokolada, vodili smo se onim što današnjem potrošaču treba: prefinjen dizajn, superioran ukus, kvalitet i – element iznenađenja. WellBE nudi sve! Pored već prepoznatljivih “Bambi” čokolada, koje smo sa razlogom podveli pod “pure pleasure” naziv, našoj ponudi dodajemo namenske čokolade, koje odgovaraju na dnevne izazove savremenog potrošača – stres, nedostatak koncentracije i energije… – istakla je Dragana pozdravljajući goste na večernjem druženju.

Bambi tim Dragana Sarenac, Nemanja Brkovic, Maja Simic

Svaka od namenskih čokolada sadrži kvalitetne sastojke i posebno odabrane minerale i vitamine kako bi zadovoljile različite potrebe modernog čoveka.
“Wake Up” crna čokolada sa kofeinom je tu da vam pomogne da lakše započnete dan. “Student mix” namenjen je onima koji razvijaju sive ćelije, kako bi lakše dali svoj maksimum. “Shape Up” sa dodatkom limuna i zelenog čaja će ubrzati vaš metabolizam. Svi tragamo za načinom da se opustimo, a “Antistress čokolada sa malinom i crnom ribizlom” je pun pogodak! I, na kraju – prava stvar za veče sa voljenom osobom: “Adam i Eva”, dva sveta koja povezuje ista želja za uživanjem.

cokolade porucuju

Na WellBE događaju su se mogle čuti samo reči hvale za novosti iz “Bambija”. Podrška je došla i od predstavnika medija i brojnih poznatih ličnosti koje su uživale u slatkim premium zadovoljstvima.
Ne čekajte da vam drugi prepričaju svoj doživljaj novih čokolada. Vaš WellBE vas uveliko čeka u svim bolje snabdevenim objektima. Na vama je samo da nađete omiljeni trougao i da se prepustite. Slatke i ukusne dane vam želi vaš “Bambi”!

WellBE cokolade

Više o temama: