Viktorija i Dejvid Bekam: Porodični odlazak na reviju brenda “Burberry”

Burberry revija

Viktorija Bekam danas puni četrdeset i jednu godinu, a proslava ovog važnog datuma počela je sinoć porodičnim odlaskom na reviju brenda “Burberry”. Za performans pod nazivom “London in Los Angeles” pozivnice su poslate svim članovima porodice Bekam, te su se Viktorija, Dejvid, i njihova deca – kćerkica Harper Seven, i sinovi Bruklin, Romeo i Kruz našli u provom redu. Pored njih je sedela čuvena urednica magazina “Vogue” Ana Vintur. Između ostalih, pistom je prošetala i legendarna britanska manekenka Naomi Kempbel.
Inače, Bruklin, najstariji sin slavnog para, prava je Instagram zvezda i na svom profilu ima više od 999.000 fanova. Šesnaestogodišnjak se pratiocima više puta zahvalio na pažnji i podršci koju mu pružaju, a za uzvrat rado deli fotografije iz privatnog života svoje popularne porodice.
On je juče, neposredno pred porodični odlazak na “Burberry” reviju, odakle je objavio niz fotografija sa prijateljima, podelio i sliku na kojoj u društvu svojih roditelja pozira na koncertu Džej Zija i Bijonse.

Bruklin Bekam

Autor: Life Content
Foto: Brooklyn Beckham / Instagram; Burberry / Instagram

Više o temama: