Veza skrivena od očiju javnosti: Kako je počela ljubav Bogdana Bogdanovića i Olge Danilović?

 

NBA zvezda Bogdan Bogdanović je miljenik devojaka i mnoge priželjkuju da na neki način sa njim stupe u kontakt. Kako su pisali domaći mediji, 26-godišnji košarkaški as je bio u vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković, koju je upoznao na svabi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bogdan.bogdanoviccc_ (@bogdan.bogdanoviccc_) on


Iako su emocije među njima odmah planule, zbog života na dva različita kontineta njihova veza nije opstala. Nakon raskida, o privatnom životu srpskog košarkaša se nije mnogo znalo, ali sudeći po najnovijim informacija, on je ponovo u ljubavi.

View this post on Instagram

🔷🔹 Seeing things differently 🔹🔷

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Kako pišu domaći mediji, Bogdan je u vezi sa mladom i talentovanom teniserkom Olgom Danilović, ćerkom legendarnog košarkaškog asa Predraga Danilovića

View this post on Instagram

❤️ ti si ćero tatin sin❤️

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on

Iako se poznaju već dugo godina, hemija među njima je proradila na jednom događaju na kom su zajedno bili. Dopisivanja su zamenila viđanja, a kako oboje imaju puno obaveza, svaki slobodan trenutak koriste da uživaju u ljubavi koju ne žele da eksponiraju javno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on


– Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano – kaže izvor Kurira.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Više o temama: