Top tema turskih medija: Svi detalji veze Emine Jahović sa biznismenom Sadetinom Saranom

Turski mediji u korak prate Eminu Jahović i biznismena Sadetina Sarana, kako bi ih zajedno snimili. Tako su jednom prilikom videli Sarana koji je u rikverc vozio ulicom kako bi izbegao da ih novinari ulove zajedno.

Turski tabloidi gore: Mustafa Sandal besan na Eminu, uzeće joj kuću i smanjiti alimentaciju?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sadettinsaran on


Najuporniji novinari koji su danima pratili svaki Eminin korak čekali su je ispred jednog frizerskog salona da bi joj uputili pitanja o Saranu. Pevačicu je to razbesnelo, pa je lupila vratima, zbog čega ju je novinar dodatno pitao: -Zašto se ljutite na pitanje o Sadetinu, a ako niste u vezi, zašto ne demantujete?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazete Magazin (@gazetemagazin) on


I na tako konkretno pitanje novopazarska pevačica je ostala nema i nije demantovala vezu. Njen novi izabranik, na drugoj strani, nije pokazao ni ljutnju kad su mu novinari prišli na aerodromu Ataturk i pitali ga za Eminu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on


– Nikada ne odgovaram na ova pitanja, pa neću ni sad – rekao je Saran uz osmeh.

Inače, ova tajna ljubav podigla je prašinu i skoro, kad je Saran objavio fotografiju na Instagramu na kojoj ga Emina ljubi u obraz. Međutim, on je fotografiju potpisao rečima „nedostaje mi… moja ćerka“.

Sadetin Saran izazvao turske medije: Da li ga ljubi ćerka ili je to ipak Emina Jahović?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinsel Olaylar📸💥 (@magazinselolaylar) on


Posle nekoliko sati fotografiju je izbrisao kada je shvatio da su mediji otkrili da je reč o Emini upoređujući njene mladeže i minđuše. Ipak, tajno skrovište Emine i Sadetina otkriveno je u Nemačkoj, gde se očigledno i sastaju. Kako su tamo manje oprezni jer misle da ih paparaci ne prate, oni šetaju ulicama zagrljeni, odlaze u restorane i hotele. Tako su ih i ulovili turski turisti u Nemačkoj.

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: