Tijana Dapčević i Edita Aradinović u novoj sezoni šoua “Tvoje lice zvuči poznato”

Emisija Tvoje lice zvuči poznato počeće uskoro da se emituje, a četvrta sezona ovog projekta radi se s velikom pažnjom i izbor učesnika će biti i više nego zanimljiv, jer, treba bti bolji, zabavniji i drugačiji od prethodne tri sezone. Zaista težak zadatak, a jedna od prvih učesnica koja je sve obradovala svojim pristankom je Tijana Dapčević koja je već potpisala ugovor.

Tijana se već oprobala i kao voditeljka i kao glumica, pokazala svoj raskošni muzički talenat u skoro svim žanrovima, te verujemo da joj ovo novo iskustvo neće biti teško, a svima koji vole ovaj šou će biti beskrajno zabavno.

Tijana je u to ime snimila kratak video za produkciju, u kojem imitira Lepu Brenu i najavila svoje učešće na zaista originalan način:

https://youtu.be/5pxBZbsw33M

 

Edita Aradinović je još jedna od učesnica nove sezone “TLZP”, što već zvuči sjajno, jer znamo da i Edita sjajno peva, imitira, glumi…

 

Ali to nije sve, u novoj sezoni nas očekuje i Ivana Peters, da li kao član žirija ili takmičarka, to ćemo već videti…

https://youtu.be/OLJHyPctm0w

 

A u TLZP4 je i Branko Đurić Đura!

https://youtu.be/BEf7P6eKlAo

 

Za sada smo zadovoljni učesnicima, a nadamo se da će nas uskoro iznenaditi i još neko od imena koja bi svi želeli da vidimo u ovom šou programu.

hellomagazin.rs/m.g.hello/arhiva

Više o temama: