Tereza Kesovija: Srećna zbog ponovnog susreta sa Lepom Brenom

tereza-kesovija

Lepa Brena održala je koncert u zagrebačkom klubu Shamballa, a tokom trodnevnog boravka u prestonici Hrvatske, ona se u frizerskom salonu susrela s Terezom Kesovijom. U zagrljaju i uz suze dogovorile su večeru na ‘skrivenom mestu’. Divljenje i ljubav koje je Lepa Brena kao devojčica osećala prema Terezi Kesoviji najveća zvezda bivše Jugoslavije neguje i danas. Preplavila je sreća kada se pre nekoliko dana srela sa Terezom u frizerskom salonu u Zagrebu, piše hrvatski Večernji list.
– Srećna sam kao malo dete što opet vidim Terazu. Ona je osoba zbog koje smo gledali Splitski i Opatijski festival, ima fenomenalan glas i energiju. Očarava me njena neposrednosti i iskrenost i to što je uvek ostala ista – rekla je Brena.Ni Tereza nije krila da je srećna što vidi staru prijateljicu.
– Evo moje lepe cure – pozdravila je Teraza koleginicu. One su susret uveličale čašom šampanjca.
– Joj, takva mi je čast i srećna sam što opet sedim s Brenom – rekla je Kesovija.
Kada se Teraza našla na udaru mnogih pevača zbog toga što je pre dve godine nastupila u Sava centru podršku joj je pružila upravo Brena. Pre koncerta nazvala je Kesoviju i poželela joj sreću i rekla da će sa svojim društvom uživati u njenoj muzici.

Izvor: Jutarnji.hr

Više o temama: