Tajna sa snimanja “Vojne akademije”: Vuk Kostić odbio da igra Jelisavetinog dečka

Poslednju sezonu “Vojne akademije” publika će moći da prati od subote na prvom programu Radio-televizije Srbije, a jedna od glavnih uloga u popularnoj seriji, čija je prva klapa pala pre sedam godina, pisana je za Vuka Kostića.

Popularnom glumcu partnerka je trebalo da bude tadašnja devojka Jelisaveta Orašanin, ali on je vratio ulogu i umesto njega, kao zamena za poručnika Vasiljevića, uskočio je Miloš Timotijević.

– Pričao sam u više intervjua da je Vuk planiran da igra moju ulogu – kaže Timotijević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalija Davidovic (@natalija_davidovic) on

Prvu epizodu nove sezone juče su premijerno pogledali novinari, a u nastavku neće biti više ni ranjene Roksande (Jelisavete), a ni njenog dečka Vasiljevića. U poslednjim epizodama treće sezone publika se oprostila od Risa, koji je stradao u mirovnoj akciji. Međutim, i u nastavku ćemo možda ostati bez odgovora šta se desilo s omiljenim parom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on

Reditelj Dejan Zečević ranije je istakao da će, uz priče o sudbinama glavnih junaka, četvrta sezona “Vojne akademije” ponuditi gledaocima nove i zanimljive zaplete, sa akcentom na nove kadete koje je publika upoznala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Pecencic (@twenty2twelve) on

– Nema psovki i brutalnosti, čime obiluju neki drugi serijali, a ova serija je dokaz da se gledanost može postići i na taj način – poručio je reditelj Dejan Zečević.

Nova sezona serije imaće 15 epizoda, a emitovanje počinje 29. septembra, subotom na Prvom programu RTS, u 20 časova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Stojković (@djole_kordelion) on

hellomagazin.rsKurirAntonio Ahel/ATA Images/Helo/Arhiva

Više o temama: