Suzana Perović: Novi porodični problemi

suzana perovic hello!_309_2_595

Sin voditeljke i bivše farmerke Suzane i estradnog menadžera Vlade Perovića, Nikola, nakon što je odležao kaznu zatvora zbog pljačkanja pumpi, ponovo će se naći pred licem pravde.

Njemu će početkom jula u Prvom osnovnom sudu u Beogradu biti suđeno u drugom postpuku zbog nasilničkog ponašanja, dok će mu otežavajuća okolnost biti to što se našao na policijskoj poternici.

Naime, on je dugo bio nedostupan nadležnim organima, zbog čega je za njim raspisana poternica, jer je u pitanju ozbiljno krivično delo.

– Policajci su tek nedavno uspeli da Nikoli uruče poziv za sud, nakon čega je zakano suđenje za 8. jul, kada će optuženi biti saslušan. On se tereti za nasilničko ponašanje, i to je sve što je za sada poznato. On je u prethodnom procesu u vezi sa pljačkom, 13. marta 2013. godine, proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika i tu kaznu je odslužio – kaže naš izvor.

Podsećanja radi, on je u zatvoru bio u periodu dok je Suzana bila u rijalitiju “Farma”, ali je u međuvremenu izašao. Vlada je tada, kako bi voditeljku obvestio da im je sin izašao iz zatovor, poručio po pevačici Nadi Topčagić, koja je bila gost u Lisoviću, šifrovanu poruku. Tada je Nada prišla Suzani i ne znajući o čemu se radi rekla “sin ti se vratio iz inostranstva”.

Sve vreme dok je Nikola bio u zatvoru svi članovi porodice Perović oštro su demantovali te informacije, iako je na sajtu suda jasno pisalo njegovo ime, kao i presuda.

– Oni se trude na sve načine da zaštite svoju porodicu, ali ne uspevaju da smire Nikolu. Vlada ga je čak uveo u porodični biznis oko nekretnina, ali bezuspešno – kaže naš izvor blizak voditeljki a voditeljka se do zaključenja ovog broja nije javljala za komentar.

Izvor: Alo

Više o temama: