Suzana Mančić za “Hello!”: Zašto sam odlučila da potpišem predbračni ugovor

Večiti optimizam, vedar duh i “zarazni” osmeh učinili su da još osamdesetih godina postane jedno od omiljenih lica ovdašnjih malih ekrana. No, svestrana Suzana Mančić uvek je bila više od voditeljke. Ona je i glumica, i pevačica, i književnica, a pre svega – majka. Neuništiva televizijska zvezda odlučna je da ove godine ponovo izgovori sudbonosno “da”, a ta želja će joj se vrlo brzo ostvariti.

Nakon što je zaprosila dugogodišnjeg partnera, Grka Simeona Ocomokosa, buduća mlada ozbiljno se priprema za jedan od najlepših dana u životu. Ljubavna priča koja je počela pre sedamnaest godina konačno će biti krunisana brakom, a svadbena ceremonija održaće se u crkvi “Sveti Đorđe” u romantičnoj Veneciji. Generalnu probu priprema za odlazak pred oltar Suzana je obavila u prelepom zdanju “Kuće kralja Petra I” u Beogradu, gde je pozirala za magazin “Hello!”, i između ostalog otkrila da će uz venčani list potpisati i predbračni ugovor.

Jeste li odredili datum venčanja?

– Nismo još zvanično. Ako pitate Grka kada ćemo, on će vam reći: “Ima vremena, evo sad ćemo”. E, boga mi, ja kažem da nam vreme polako ističe. Zajedno smo već sedamnaest godina, prošli smo i dobro i loše, i zaista se ispostavilo da smo rođeni jedno za drugo. Možemo da živimo zajedno, volimo se, jedno drugom smo podrška, pomoć i uteha. Naravno, ljubav je preduslov za sve, ali to se nekako od samog početka i podrazumeva. Dobro je što su posle toliko godina strasti malo utihnule, pa čovek hladne glave može da procenjuje, jer upravo ta strast često ume da nas odvede tamo gde ne treba. Zbog nje uzletite i ponekad nemate realnu procenu sebe, a kamoli partnera. Kao što rekoh, posle toliko zajedničkih godina i iskustva, sa Simeonom mogu da stanem rame uz rame i spremno podelim život.

 A zašto je Suzana odlučila da potpiše predbračni ugovor pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 29.juna

Deana ĐukićLuka Šarac

Više o temama: