Stjepan Hauser i Luka Šulić ponovo dolaze u Beograd: Biće ludo obećavamo! (video)

Muzički dvojac, 2Cellos, Stjepan i Luka, u sklopu turneje Score, ponovo dolaze u Beograd. Ovoga puta će prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu, 8.septembra.

– Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd. Mnogo volimo Beograd, pa i ovu turneju smo započeli u Beogradu sa fenomenalnim koncertom u Areni. Publika je fantastična, reaguje od prve pesme. Koncert na otvorenom je poseban doživljaj, ali i veći izazov. Kalemegdan je prelep, dođite u što većem broju da uživamo zajedno! – poručuje Luka.

 

– Završavamo novi album, vraćamo se korenima, obradama pop i rok hitova. Prvu pesmu smo već ekranizovali „Eye of the Tiger“, nadamo se da vam se dopada. Mi i sviramo samo ono što se nama dopada. Za Beograd smo već spremili repertoar. Krenućemo mirno, sa filmskom muzikom i onda energični deo. Biće ludo obećavamo! – uz osmeh dodaje Stjepan.

 

Podsećamo, sve je počelo pre nekoliko godina kada su momci odsvirali taj famozni “Smooth Criminal” Michaela Jacksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

 

Iza njih su  upešne godine koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave. Koncerti su mesecima unapred rasprodani u celom svetu, a njihova karijera i dalje kontinuirno raste. Talentovani momci žive svoj san, ali i dalje su to skromni momci koji se uvek vraćaju u svoj kraj, svoj dom, što je za njih oaza mira.

hellomagazin.rsŽeljka Dimić/Promo

Više o temama: