Stefan Živojinović doneo veliku odluku: Vreme je da živim sam

Stariji sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović imao je uspešnu godinu. Njegova pesma “Druga liga” je odlično prihvaćena,a uspeo je i da se pojavi u seriji “Ubice mog oca” posle Halida Bešlića i Šabana Šaulića. On je sada spreman da napravi veliki korak i napusti porodični dom.

– Stvarno je vreme da počnem sam da živim. Generalno ne bi bilo potrebe da se selim, zato što imamo više nego što nam treba u ovoj kući, ali čekao sam da krene moj posao, da ja sve isfinansiram i mislim da bi mi to bilo mnogo slađe – rekao je Stefan za “Grand News” i dodaje da zna kako je živeti sam, s obzirom na to da je tokom studija bio sam u Americi.


– Živeo sam sam pet godina. Kada sam se vratio, bilo je privikavanje sa roditeljima – istakao je Živojinović.

Na pitanje kako će reagovati Lepa Brena i Boba na njegovu odluku, kaže:

– I oni kapiraju da je već vreme. Šta ću sa 30, 35 godina i dalje da budem kod mojih?

Pevač priznaje da je zadovoljan kako na njegove pesme reaguje publika.

– Najteže mi je bilo da vidim u kom ću smeru ići, ali ja bih voleo da se u svakom žanru oprobam. Ali publika je prihvatila ovaj moj stil i sledeća pesma će biti balada – rekao je on.

Posle uspešne 2017. godine Živojinovići će zajedno sa budućom snajkom Aleksandrom Prijović otputovati na egzotičnu destinaciju.

– Treba proslaviti 30 godina zabavljanja roditelja. Ići ćemo na Tajland, što se kaže u parovima, tata i mama, Filip i Aleksandra, Viktor i ja. Nikada nisam bio na Maldivima – kaže kroz osmeh Stefan.

Hellomagazin.rsHellomagazin.rs/Blic/Grand NewsAntonio Ahel/Ataimages/Andreja Damjanović/Instagram/Stefan Zivojinovic

Više o temama: