Sofija Milošević i Viktor Troicki raskinuli po drugi put

sofija milosevic i viktor troicki

Teniser Viktor Troicki i manekenka Sofija Milošević ne samo da se neće venčati nego više nisu ni zajedno. Sportisti nimalo nije odgovaralo što se sve češće pričalo o njihovoj svadbi, dok je lepotica želela da se skrasi pored njega, piše “Blic”.
Viktor se smirio pored Sofije, bio je srećan, pa je brak bio sledeći korak. Ipak, njemu se u poslednje vreme ideja da postane porodični čovek nije svidela, osećao je da se guši, što je Sofiji pomoglo da donese konačnu odluku o prekidu veze. Mnogo je uložila u taj odnos, bila je uz njega kada se oporavljao od suspenzije sa terena, ali je, za razliku od njega, želela brak – kaže izvor blizak ovom sada već bivšem paru.
Kada su se zajedno pojavili na svadbi Novaka i Jelene Đoković prošlog leta, svi su mislili da će oni biti sledeći par koji će stati na ludi kamen.
Veza je postala veoma ozbiljna iako su je održavali na daljinu. Posle Novakove svadbe razgovarali su o svom venčanju, ali je on nedavno počeo da se premišlja. Očigledno nije želeo da se smiri, što je nateralo Sofiju da ga ostavi – završava isti izvor.
Troicki se trenutno odmara do sledećeg turnira, a Sofija je zauzeta modnim angažmanima u Njujorku. I dok on ne komentariše privatni život, Sofija je kratko poručila iz Amerike:
Uopšte nisam želela da se širi priča o tome, imajte razumevanja!
Samo nekoliko meseci pre raskida, Viktor je pričao o velikoj ljubavi sa Sofijom.
Sofija me oduševljava time koliko je profesionalna, kao i koliki je borac generalno u životu. Motiviše me i pored nje sam još bolji. Ona čak trenira više od mene, neverovatna je. Dosta stvari sam naučio od nje. Pomogla mi je i na psihičkom i na fizičkom aspektu života. Dosta sam mirniji na terenu zahvaljujući njoj i uživam kada smo zajedno – rekao je Troicki pre raskida.
Viktor Troicki i Sofija Milošević su pre nekoliko godina prvi put bili u vezi. Kako su bili previše mladi, posle samo nekoliko meseci su raskinuli. Teniser se zaljubio u manekenku Sunčicu Travicu, a Sofija je otpočela vezu sa Filipom Živojinovićem. Početkom prošle godine, kada je Troicki na godinu dana suspendovan s teniskog terena, počeli su češće da se sreću u Beogradu da bi u aprilu i obnovili ljubav, koja je trajala donedavno.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Više o temama: