Snežana Savić: Uvek mi je bilo neugodno kad sam snimala lascivne scene

snezana-savic-mirko-tabasevic

Mnogi reditelji su do sada isticali u prvi plan njenu ženstvenost i seksepil, ali glumica je po prirodi, kako kaže, veoma stidljiva.

Jedna od naših najlepših glumica, Snežana Savić, priprema novu ulogu u predstavi “Udaj se muški” u Akademiji 28, čija će premijera biti 20. novembra.

Iako smo navikli da je gledamo kao zavodnicu, rediteljka Marija Lipkovski odlučila je da joj poveri potpuno drugačiji lik.

Svesna sam da je publika navikla da igram dame, ali ovog puta igraću nešto za mene novo. Tumačim ulogu luckaste i vrckave tašte. Biće i songova, pa ću imati prilike da pevam – kaže Snežana, a piše kurir.rs.

Mnogi reditelji su do sada isticali u prvi plan njenu ženstvenost i seksepil, ali glumica je po prirodi, kako kaže, veoma stidljiva.

Svi se sada obnažuju, a ja sam uvek imala problem s tim. Jednom sam tražila i dvojnicu, ali kad sam videla koliko je deblja od mene, bila sam očajna. Nije meni niko ni tražio mnogo da se skidam. Sećam se one čuvene scene s Kojom u vozu u filmu “Žikina dinastija”. On je tad bio dečko i ja sam morala dosta da se obnažim. Bilo mi je jako neprijatno. Uvek mi je bilo neugodno kad sam snimala lascivne scene – kaže Snežana.

Glumica, koja će uskoro proslaviti 40 godina karijere, kaže da joj se vremenom ipak promenio pogled na te stvari.

Sada, sa iskustvom koje imam iza sebe, smatram da je glumcu njegovo telo oruđe za rad i da treba da se igra svojim telom – kaže Savić.

hellomagazin.rsHello!/Mirko Tabašević

Više o temama: