Snežana Đurišić o ljubavi: O veridbi ne razmišljam, od toga ne zavisi da li će naša veza biti uspešna

Zvezdu narodne muzike Snežanu Đurišić gledamo svake subote u talent šou-programu “Zvezde Granda” kako ocenjuje kandidate u ulozi člana produkcijskog žirija, a kada se pogase kamere i svetla i kada napusti scenu pevačica postaje domaćica, kao i mnoge druge žene.

Snežana retko u javnosti priča o svom životu udvoje sa ginekologom Vanjom Miloševićem, ali je za Scenu napravila presedan.

S obzirom na to da se šuška da joj dragi sprema prsten kojim će je uskoro veriti, Đurišićeva kaže da to ne priželjkuje.

– Mi o tome niti razmišljamo, niti je to sfera našeg interesovanja. Mi smo zreli i dovoljno pametni da nam to nije prioritet i da znamo da od toga ne zavisi da li će naša veza biti uspešna – objašnjava ona, a na pitanje šta im je prioritet u njihovom odnosu, pevačica ističe:

– Ljubav, poštovanje i razumevanje.

Snežana kaže da koristi svaki trenutak kada nije na nastupu da odmori i bude s dragim.

– Svi znaju šta mi pevači radimo kada imamo slobodno vreme, trudimo se da se odmorimo. Ja sam žena koja radi sve što i druge žene kada su kod kuće, ničeg novog nema. Možda mogu reći da sam opterećenija, utoliko pre što imam i obavezu oko “Zvezda Granda”, ali i da putujem i da nastupam. Sa velikim zadovoljstvom kuvam, volim da se muvam oko šporeta zato što to ne radim svaki dan. Što se zimnice tiče, samo ajvar sam spremila, nemam vremena za ostalo – priznaje poznata pevačica.

Interesovalo ih je da li joj oko kućnih poslova pomaže i Vanja:

– On ima svoj posao, pomaže onoliko koliko svaki prosečan muškarac pomaže u kući, ali oko šerpe i šporeta ne – otkriva pevačica kroz osmeh.

hellomagazin.rsBlicAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: