Snežana Dakić: Ne možeš da imaš glavu sredovečne žene i da se dole obučeš kao šiparica

Snežana Dakić proslavila je 50. rođendan, a za tu priliku obukla je minić koji je u prvi plan istakao voditeljkine duge noge.

Ona je ponosna na svoje telo, ali i lice, pa je izjavila da je poenta da se sve to lepo “uklopi” kako ne bi izgledala kao sredovečna žena, što, kako je sama izjavila, njoj uspeva.

– Ja da sam neka žena sa nekom frizurom bezveze, sa nekim licem bezveze, ja sigurno ne bih obuka atraktivnu mini haljinu, znači moraju da se uklope glava i noge – rekla je Dakićeva zbunivši avojim odgovoro, ali je onda obrazložila na šta je tačno mislila.

– Ne možeš da imaš glavu sredovečne žene i da se dole obučeš kao šiparica. Ali generalno, u svetu je trend da ljudi od 50 godina izgledaju fenomenalno, žive najboljim životom, zato što su status postigli, dobro zarađuju. Ovde to nije slučaj i ovde niko ne zarađuje mnogo dobro – rekla je Snežana.

View this post on Instagram

Zasto dama sedi sama?😜😜😜

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Dakićevu su svojevremeno pratile priče da je sponzoruša, ali ona za sebe kaže da joj novac nije najbitniji.

– Neko kaže da sam sponzoruša, budući da živim sama sa sobom i 30 godina unazad radim. A ako pričamo da sam sponzoruša to je zato što su me sponzorisale razne firme kroz moje projekte. A neke žene se drugačije snađu. Dobra udaja je oduvek bila najpoželjnija stvar koju je svaki roditelj poželeo svom detetu – priznala je Dakićeva.

hellomagazin.rsKurir/BlicMirko Tabašević

Više o temama: