Slobodan Živojinović: Drago mi je što su Aleksandra i Filip zajedno, sa nestrpljenjem očekujem unuče!

Lepa Brena i Slobodan-Boba Živojinović proslavili su sedmog decembra 26. godišnjicu bračne zajednice i  na najlepši način pokazali da dvoje slavnih mogu biti srećni i uživati u ljubavi, a Boba je ovom prilikom otkrio i šta misli o vezi svog sina Filipa i Aleksandre Prijović.

Aleksandra je predivna osoba, drago mi je što su ona i Filip zajedno. Super se slažu, tako da sa nestrpljenjem očekujem unuče, ali, naravno, to zavisi od njih. Bilo bi lepo da to bude već iduće godine, iako će oni o tome odlučiti – ispričao je Boba u intervjuu za Gloriju i otkrio šta želi da priredi mladom paru:

– Našu podršku imaju, voleo bih da im napravimo pravu domaćinsku svadbu kakva nama dolikuje, i zato sam zamolio Filipa da mi kaže barem nekoliko meseci ranije zbog priprema. Da ne bude danas za sutra – bio je iskren Boba.

Bračni par planira odmor, ali tek nakon Nove godine:

Posle Nove godine idemo svi zajedno na put, na kratak odmor. Tamo ćemo i upriličiti proslavu. Neprestano sam od septembra priželjkivala barem dva slobodna dana jer smo non-stop radili: snimamo dokumentarni film, imamo pripreme za koncerte, organizujemo turneje po celom svetu. Ne može čovek da pobegne na odmor dok ne završi sve poslove – rekla je Lepa Brena.

Lepa Brena: Najveća tuga svake majke je kada dete mora da ostavi nekome da bi otišla da radi

hellomagazin.rs/m.g.GloriaM.M./ATAimages

Više o temama: