Skarlet Johanson: Više ne razmišljam o braku

Holivudska glumica Skarlet Johanson za britansko izdanje magazina “Elle” govorila je o tome kako je njena figura zaslužna za reputaciju seks simbola koji je prati.
– Mislim da se bilo koja žena koja ima obline i koja odene neku haljinu posmatra kao seksualni objekat – rekla je Skarlet i navela i da je uprkos godinama, oblik njenog tela izazivao različite komentare u medijima od samog početka karijere.

– Tada sam imala 18 ili 19 godina. Bila sam mlada. Međutim, uvek sam imala obline. To nam je porodična karakteristika. Bilo je dovoljno da odenem bilo kakvu večernju haljinu i da odjednom svi govore da sam jako seksepilna – rekla je Johansonova.
Ova dvadesetosmogodišnja glumica govorila je i o svom braku sa Rajanom Rejnoldsom, koji je trajao dve godine, od 2008. do 2010. godine. Kako kaže, uživala je u tom iskustvu, ali joj celokupni koncept nije bio bitan.
– Udala sam se mlada. Bilo je romantično i sviđalo mi se da budem u braku. Međutim, ja smatram da za funkcionalnu vezu nije potreban brak. Više ne razmišljam o braku – zaključila je Skarlet.

Izvor: CDM
Foto: Elle

Više o temama: