Severina Vučković: Milan i ja se selimo u Split

Severina Vučković trudna je sa „srpskim kraljem bakra“ Milanom Popovićem. Par će živeti u Splitu, a venčanja neće biti, jer kako kaže pevačica, njih dvoje su već muž i žena.
 – Trudna sam tri meseca s muškarcem koga obožavam i koji me obasipa ljubavlju i pažnjom. Mislim da nikada nisam bila srećnija – otkrila je Severina  hrvatskoj „Gloriji“, naglašavajući da zbog trudnoće neće obustaviti koncertne aktivnosti.
Otac deteta je srpski biznismen Milan Popović (45), a ljubav između njega i fatalne Seve planula je u decembru prošle godine, kada je ona pevala na njegovoj rođendanskoj proslavi na Adi ciganliji. Novu godinu dočekali su zajedno u Crnoj Gori, gde je Severina nastupala, a nekoliko dana kasnije otputovali su na Maldive.Par se verio u aprilu, a Seve i njen šest godina stariji verenik živeće u Splitu.
– Nastaviću da pevam, snimiću i album, koji planiram da objavim na jesen, iako ga neću promovisati zbog trudnoće. O daljim planovima nisam previše razmišljala. Više se ne pitam samo ja, već je beba najvažnija. Milan i ja ćemo se u septembru preseliti u Split, jer mi je tamo mama, koja će mi mnogo pomoći. Volela bih da se porodim u Splitu ili u Zagrebu. Termin je u februaru. 

Više o temama: