Seki Sablić je smrt voljene kume teško pala: Milena, volim te, najbolja si (video)

Glumici Seki Sablić teško je pao odlazak koleginice i kume Milene Dravić, koja je preminula 14. oktobra.

Gostujući u jednoj emisiji Seka je ispričala kako je u suštini započelo njihovo prijateljstvo i koliko joj je Milena značila.

– Kada je meni Dragan rekao da je stupio u vezu s Milenom, ja sam mu rekla da izmišlja jer je ona i tada bila zvezda nad zvezdama – ispričala je glumica i dodala da se ona vrlo brzo pokazala kao “jedna vrlo topla osoba”.

– Milena je meni u startu učinila jednu veoma veliku životnu uslugu, da sam se ja zaprepastila – kaže Seka.

 

Glumica je ispričala da se s vremenom više priklonila njoj, iako joj je prvenstveno Gaga bio prijatelj, te joj je davala savete u raznim bračnim krizama koje su imali, te kako da postupi prema njemu.

– Ona je njega toliko volela, bila je ceo život zaljubljena u njega. Ja sam se posle kajala što sam stala protiv svog druga. Bila mu je veoma privržena, naročito u tom vremenu dok je bio bolestan. Dodatno smo se zbližile, pokušavala sam da joj pomognem. A sada, kako je ona bila bolesna, mnogo je sve teško bilo – rekla je Seka u “Oko magazinu”.

Glumica je poručila svojoj kumi da je voli.

Komemoracija Mileni Dravić biće održana u petak u Zvezdara teatru u 12 sati, a nakon toga biće sahranjena na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u 15 sati.

https://youtu.be/FMaMXJrbi0I

hellomagazin.rsKurir/RTSJelena Jovanov/Hello/Arhiva

Više o temama: