Seka Sablić priznala da se podvrgla plastičnoj operaciji

seka-sabljic-660x994

Seka Sablić nedavno je iznenadila javnost kada je objavljeno da će se pojaviti u novom spotu za pesmu “Silikoni” hrvatske pevačice Severine i srpske reperke Sajsi MC, a tim povodom legendarna srpska glumica priznala je da se i ona podvrgla plastičnoj operaciji.

U moje vreme, kad sam bila devojka, sa 22 godine, ja sam operisala nos. U ono vreme, kad to niko nije radio – rekla je Seka za hrvatsku emisiju “Magazin In”.
sajsi-mc-severina-insta
Severina je izjavila da je uživala u saradnji sa Sekom, te objasnila koju poruku želi da prenese ženama ovom numerom.

Žene imaju pravo da pokažu šta hoće. U ovo vreme kad nam drugi govore šta treba da radimo sa svojim telom, da li žena treba da ide na abortus ili ne, mi propagiramo: Radite šta hoćete sa svojim telom. Samo mislite svojom glavom, nemojte da vašom glavom misle drugi, ili država. Ako žena želi da stavi silikone, neka stavlja, neka trpa, šta god, samo neka bude njena želja – rekla je gospođa Kojić i dodala da je nekulturno pitati ženu šta je sve operisala.

To pitanje se ne bi smelo da se postavlja iz kulture, to je kao da te neko pita o popravljanju zuba. Žene su se napokon izborile za svoje silikone i da budu lepe – naglasila je Seve.

hellomagazin.rsdnevnik.hrArhiva Hello!

Više o temama: