Sanja Đorđević: Veliko slavlje u čast kćerke Ivane

IMG_7333 copy

Pevačica Sanja Đorđević i njen suprug Petar, nekadašnji fudbaler, organizovali su veliko slavlje za prijatelje jer je njihova kćerka Ivana diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu. Ponosni roditelji su žurku priredili na splavu “Amsterdam”, a među zvanicama su bili Lepa Brena, Peđa Mijatović, Violeta Viki Miljković, Aca Lukas i mnogi drugi.
– Srećna sam i ponosna majka jer je moja kćerka završila fakultet u roku. Plašila sam se kako će se snaći pošto je predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje sticala na francuskom jeziku, tako da nije bila navikla da uči na maternjem jeziku – kaže Sanja koja je kćerku nagradila za postignuti rezultat.
– Želela sam da joj kao nagradu za rad uplatim putovanje na neku egzotičnu destinaciju, ali je ona to odbila i odabrala da organizuje veliku žurku – otkriva pevačica.
Njena mezimica planira da nastavi školovanje u inostranstvu, a oblast koja je najviše zanima je sportsko pravo. Zato je konkurisala za master studije na dva fakulteta, u Švajcarskoj i na Azurnoj obali.

Piše: Ivana Nikolić

Više o temama: