Sanela i Mihajlo su se zagrlili i neutešno plakali

Sinu i ćerki Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo, koji su odmah nakon udesa u kojem je kralj narodne muzike stradao, otišli u Nemačku, danas je dozvoljeno da vide telo i identifikuju oca.

– Sanela i Mihajlo su se zagrlili i oboje neutešno plakali nakon sto su se oprostili od oca i svojim očima videli njegovo bezivotno telo. To je za njih bio veoma težak trenutak jer su svo troje dece, njih dvoje i Ilda, neopisivo bili vezani za Šabana. On je bio njihov motor pokretač, snaga i vetar u leđa – rekao je blizak prijatelj porodice Šaulić za “Blic” i dodao da su njih dvoje bili toliko potreseni da su jedva smogli snage da pozovu sestru i majku koje su ostale u Beogradu.

– Kada su to konačno uradili, sa obe strane žice čuli su se jecaji i tišina koju je prekidala tek poneka reč… Nemerljiva tuga – rekao je prijatelj, i sam vidno potresen.

Sa Šabanovim naslednicima je i zet Zoran Bata Mirković, ali i familija i prijatelji iz dijaspore, koji im pružaju podršku dok čekaju da bude obavljena obdukcija tela nastradalog pevača. Zbog svih potrebnih procedura, i datum sahrane Šabana Šaulića je i dalje neizvestan.

hellomagazin.rsBlicPrintscreen/Youtube/ATA Images

Više o temama: