Samo za zaljubljene: Vlado Georgiev 14. februara u Belekspocentru

Poznati kantautor Vlado Georgiev održaće 14. februara u Belekspocentru “Koncert za ljubitelje vina i pomalo zaljubljene”, a gost će biti Lena Kovačević.
Georgiev je objasnio na konferenciji za novinare da mu je inicijalni povod za koncert bio praznik Sveti Trifun.
– Svi nešto slave Dan zaljubljenih. Zaljubljen možeš biti svakog dana, a Sveti Trifun je jednom u godini – objasnio je on.
Georgiev je dodao da je bio pod pritiskom fanova, jer dugo nije svirao u Beogradu, te je Sveti Trifun “fin povod” da im ispuni želju.
Prvi put će nastupiti u Belekspocentru.
– Belekspocentar je prazan prostor koji mora da se oplemeni, tako da ćemo postaviti dugačke tribine duž cele sale, drugačiju binu, neće biti stubova, VIP mesta sa strane. Biće elegantno i veoma zanimljivo – ispričao je Georgiev.
On je rekao da će Kovačevićeva biti “jedini gost koga najavljuje”, a publika će imati priliku da čuje i neke od novih pesama. Georgiev je na pitanje o novom, dugoočekivanom albumu rekao da je “u toku veliki finiš”. Nije želeo da otrije kada će biti objavljen, samo je sa osmehom primetio “uskoro ćemo se sastati na promociji”.
Za Dan zaljubljenih ili Svetog Trifuna koncerte u Beogradu održaće i Toni Cetinski u Beogradskoj areni, zagrebački bend “Džinks” u Domu omladine, a u Sava centru grupa “Legende”.

Izvor: Novosti

Više o temama: