Sadetin Saran ispunjava želju Emini Jahović: Glamurozno rođendansko slavlje u Srbiji

Srpska pevačica koja živi u Turskoj Emina Jahović proslaviće u januaru 37. rođendan. Kako saznaje “Scena”, veliku rođendansku žurku upriličiće u Beogradu, a njen izabranik, biznismen Sadetin Saran, to će finansirati.

On je već zakupio čitav restoran u samom srcu Beograda da bi svi njeni prijatelji i saradnici bili pozvani.

– Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali iako je većina njenog društva u Srbiji. Ovog puta želela je da promeni sve, jer je ova godina bila presudna u njenom životu, te je tako donela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio sam da finansira – kaže izvor blizak pevačici za Blic Scenu, i dodaje:

 

– Kako je reč o ekskluzivnom restoranu u kojem su cene daleko iznad proseka prestonice, Sarana ovaj luksuz može koštati do deset hiljada evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima Emina već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja sa kojima je upoznao Eminu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

hellomagazin.rsBlic/ScenaAndreja Damnjanović/Guliver/Getty/ATA Images

Više o temama: