Radost u domu Joksimovića: Bliznakinje Ana i Srna napunile godinu dana

Jovana i Željko Joksimović su pre tačno godinu dana postali ponosni roditelji bliznakinja, kojima su dali imena Ana i Srna, a poznati par je pre ćerkica dobio i sina Kostu, dok pevač iz prethodnog braka ima i naslednicu Minu.

Željko Joksimović nedavno je otkrio da se njemu i Jovani život u potpunosti promenio od kako su dobili bliznakinje, te da su im sada navike drugačije, a između ostalog navikli su se da se često bude.

Jovana Joksimović se dobro oseća u svojoj koži: Ne mislim da sam savršena, ali ne bih ništa menjala na sebi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on


– Rano se budim, između ostalog, i zbog Jovane, s obzirom na to da ona radi Jutarnji program. Međutim, sada deca uzimaju primat u rekordima buđenja. To su zaista rekordi. Bude se u pola pet, onda se vrate da spavaju do pola šest. Nije to čest slučaj – naveo je Željko nedavno za “Blic”.

Joksimović je jednom prilikom naveo i koliko mu je drago što se ponovo ostvario u ulozi oca.

– Bliznakinje su nešto što Jovana i ja nismo ni sanjali. Zapravo, početkom prošle godine smo saznali da je ona u drugom stanju i sve vreme smo bili srećni – istakao je nekadašnji učesnik “Evrovizije”.

Velike promene: Jovana i Željko Joksimović prodaju stan od 220 kvadrata i kupuju kuću

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on


Dorotea Jovanović niže skandale, a njena majka kaže: “Ćerku NE MOGU DA PREPOZNAM u rijalitiju”

Jovana i Željko Joksimović su devojčice nazvali Ana i Srna, a poznati muzičar je otkrio zašto su se on i njegova supruga opredelili baš za ta imena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on


– Ime Ana bilo je Jovanina želja iz detinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dve tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljali, a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vežbali smo izgovor imena uz prezime i dobro paše – istakao je Željko nakon rođenja bliznakinja.

Hellomagazin.rsBlic.rsNebojsa Babic/Instagram/Jovana Joksimovic

Više o temama: