Prvi put u Srbiji proslavljen King’s Day

Milica Milsa i Zarko Jokanovic

Magazin “Hello!” uz podršku brenda “Heineken” prvi put u Srbiji organizovali su Beer Party povodom King’s Day-a odnosno Koningsdag-a, nacionalnog praznika Kraljevine Holandije. Tim povodom održan je Koningsdag Beer Party u poznatom beogradskom klubu “Ben Akiba”, kome je prisustvovalo mnogo poznatih ličnosti, kao i predstavnici ambasade, magazina “Hello!” i brenda “Heineken”.

3030

Svi oni uživali su u prijatnom ambijentu i odlično organizovanom druženju, a sve uz prepoznatljiv ukus piva čuvenog svetskog proizvođača, kao i sajdera koji je novi Heineken proizvod na našem tržištu.

Robert Coban Frano Lasic ekipa Hello!
Ovaj praznik se u Holandiji obeležava od 1890. godine, a označava rođenje kralja Viliam Aleksandra. Na ulicama se ljudi zabavljaju uživajuću u organizovanim koncertima i nacionalnom buvljaku na kojem prodaju polovnu robu jer samo na taj dan u godini holandska vlada dozvoljava prodaju na ulici bez dozvole i plaćanja poreza.

Frano Lasic

Među prisutnima bili su i Frano Lasić u društvu svoje emotivne partnerke, Žarko Jokanović i Milica Milša, Boban Spasojević, Aleksa Jelić, Irena Popović Jarčov, Đorđe Pavlov i mnogi drugi. Svi oni proveli su nezaboravno nedeljno veče sa kog nose samo najlepše uspomene.

3166

3210

3158

Aleksa Jelic

Djordje Pavlov

Koningsdag (1)

Koningsdag (2)

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Boško Karanović Life Content

Više o temama: