Prvi put ćemo gledati zajedno u kadru Nebojšu Dugalića i Žarka Lauševića

Nakon serije “Besa” na male ekrane novog TV kanala Superstar na proleće stiže serija “Državni službenik”.

Producent projekta je reditelj s holivudskom adresom Predrag Gaga Antonijević, a scenario je uradio Dimitrije Vojnov. Glavna tema je BIA, ali i ljubavni zapleti između glavnih junaka. Režiju potpisuje tandem iz “Ubica mog oca” Ivan Živković i Miroslav Lekić, a jednu od glavnih uloga igra Žarko Laušević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ФАМИЛИЈА (@familija.extreme.team) on

Snimanje je počelo još 5. decembra, a glavne uloge poverene su mladim glumcima Marti Bjelici, Milanu Mariću, Ljubomiru Bulajiću.  Planirano je da serija ima 11 epizoda, a producenti još kriju kakvu će ulogu imati Laušević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ФАМИЛИЈА (@familija.extreme.team) on

Ivan Živković će ponovo sarađivati sa Žarkom Lauševićem u “Državnom službeniku”, pošto su zajedno već snimili “Korene”, najgledaniju prošlogodišnju domaću seriju, koja je na male ekrane vratila slavnog glumca.

– “Državni službenik” je moderna serija s krimi-zapletom. Prikazujemo kako naša služba reaguje u kriznim situacijama. Glavne uloge igraju Milan, Ljuba i Marta. Žarkova uloga nije velika, ali je značajna. Hoće li nadmašiti njegovu rolu u “Korenima”, videćemo kad krene serije. Prvi put ćemo gledati zajedno u kadru Nebojšu Dugalića i Lauševića – kaže Živković za Kurir.

Jedina glumčeva fotografija sa snimanja pojavila se na stranici Familija Ikstrim tima, koji sprema glumce za scene pucanja i borbi. Glumac je zbog snimanja ponovo pustio bradu, ali neće biti slična onoj koju je imao Aćim Katić.

Serija “Državni službenik” okupiće i neke naše glumce koji imaju internacionalnu karijeru, kao što su Petar Zekavica iz Rusije i Pero Radić, koji živi u Nemačkoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ФАМИЛИЈА (@familija.extreme.team) on

hellomagazin.rsAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: