Prijateljica otkriva kako Katarina Grujić podnosi raskid

Nakon što su mediji objavili da su se lepa pevačica i Nemanja Buha rastali, te da je on uplovio u novu emotivnu vezu, pojavili su se natpisi o tome kako Kaća leči slomljeno srce.

Proteklih dana se spekuliše ko od njih dvoje pati nakon svega, ko pokušava da utehu pronađe u novom partneru, a ko ljubavne muke leči u kafani.

Pevačica Tamara Milutinović je bliska prijatelja Grujićeve, pa su novinari u razgovoru s njom proverili kako se Katarina zaista oseća nakon svega.

– Katarini uteha uopšte nije potrebna jer je ona žena laf koja vrlo dobro zna šta hoće. Ona da pati? Ma to ne dolazi u obzir! Izgleda mi jako srećno nakon raskida i mislim da je po nju donela pravu odluku – rekla je Tamara.

Katarina je, takođe, istakla da nikada nije patila zbog ljubavi.

– Rastali smo se ljudski, kao prijatelji, i tu nije bilo ničega drugog. Nikada me nije udario, povisio ton na mene, bio bezobrazan ili tome slično. Mišljenja i stavovi su nam se razilazili konstanstno i to je jedini razlog našeg raskida. Više nismo u kontatku, ne čujemo se, smatram da je to dobro za oboje. Dve godine smo proveli zajedno i pamtiću ih po lepim stvarima. Jaka sam žena, koja nikada u životu nije patila ni zbog jedne ljubavi, pa neću ni zbog ove – rekla je Katarina neposredno posle raskida za “Alo”.

Inače, kao i mnoge Katarinine kolege, i ova pevačica je protekli vikend i praznike provela radno. Ona je bila van zemlje, a ne sumnjamo da će njen raskid biti tema i u narednom periodu.

Hellomagazin.rsPink.rsata images

Više o temama: